• darkblurbg

Over ons

WK Pensioenconsultancy B.V. is een onafhankelijk adviesbureau in pensioen, inkomen en vermogen dat wordt geleid door Wilfred Korthouwer MPLA CCFP.

Van oorsprong was hij docent economie. Toen hij in 2006 het assurantiekantoor van zijn vader overnam zette hij zijn eerste stappen als ondernemer. Al snel ging hij zich steeds meer richten op financieel advies en vanaf 2012 heeft hij zich gespecialiseerd in pensioen.

Vanaf 2014 heeft hij als associate partner bij Akkermans & Partners Pensioenjuristen veel ervaring opgedaan in harmonisatie- en compensatietrajecten bij ondernemingsraden.

Eind 2015 heeft hij de opleiding Master in Pensions and Life Assurance (MPLA) afgerond en begin 2018 de opleiding Certified Counsel Financial Planning (CCFP).

Naast alle noodzakelijke WFT diploma’s is Wilfred Korthouwer lid van de Orde van Nederlandse Pensioendeskundigen (NOPD) en Vereniging voor Pensioenrecht.

Vanaf 2009 is hij als freelance docent verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam. De eerste jaren met name op het gebied van fundamentele analyse van beleggen en vanaf 2014 pensioen- en verzekeringsrecht.

Lastige materie eenvoudig uitleggen is hem altijd bijgebleven en dat combineert goed met het vakgebied pensioen dat complex in elkaar steekt. Hij richt zich voornamelijk op collectief pensioenadvies voor werkgevers en ondernemingsraden maar heeft ook enkele particulieren in zijn portefeuille.

Daarnaast is hij voor verschillende pensioenadviseurs, accountants en advocaten een aanspreekpunt bij pensioenvraagstukken.

Betrokkenheid, transparantie en deskundigheid zijn kernwaarden die hoog in het vaandel staan om te komen tot doelgerichte oplossingen. In de loop van jaren hebben we een uitgebreid en sterk netwerk opgebouwd zodat we altijd in staat zijn om u in contact te brengen met een specialist waarmee het ook persoonlijk klikt.

Juist die persoonlijke aandacht is voor ons de belangrijkste voorwaarde voor een langdurige relatie.

Wilfred Korthouwer

Eigenaar